6 november 2015: workshop voeding en kinderen

kinderengezond 200px‘Ja maar, ik wíl ze wel wat beters meegeven maar het moet wél leuk blijven en niet te duur en vooral lekker. Hoe doe ik dat?!’ 

Dit horen wij maar al te vaak. En wij houden niet van gedoe, maar wel van gezond! Daarom deze workshop!

- Wat geef je je kinderen mee naar school?

- Wat geef je ze na school?

- Hoe kies je de juiste dingen zonder dat het een saaie, smaakloze bedoening wordt?

 

Tijdens deze middag gaan we proeven én luisteren. Uiteraard ook veel informatie over wat er nu eigenlijk zo slecht is aan alles wat we tegenwoordig in de supermarkt vinden. Informatie over suikers, kleurstoffen, e-nummers maar ook de vermeende hetze rondom gluten en zuivel.

Kortom, een middag om je super veel informatie te geven over voeding voor kinderen, heel veel tips over boodschappen doen, broodtrommels, traktaties en tussendoortjes. Zonder je precies te vertellen wat je wel en niet moet. Want dat kun jij als moeder natuurlijk zelf wel bedenken, zeker na deze fantastische middag! 

 

Door wie? 

Jacqueline van Lieshout en Ester Wiemer 

(Jacqueline ken je van de boeken:  "In 28 dagen van gifbelt naar tempel", "Van gifbelt naar tempel kinderen" en het "Tempelkookboek voor kinderen")

Wanneer?

vrijdag 6 november 2015, 14:00 - 17:30 uur

Waar?

De Garage, Kennemerstraat 11A, Haarlem

Kosten?

€ 25,- 

button meldjeaan

 

 

 

 

Pin It

bestel cover 200px


Hét boek voor een suikervrij(er) gezin!
Bestel hier jouw gesigneerde exemplaar! 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...