Groot nieuws!

echoWat heeft het leven toch prachtige verrassingen in petto!

Misschien heb je het al op mijn eigen facebookpagina gelezen, ik ben nu ruim 13 weken zwanger van ons derde kind!

Zo bijzonder dit. Onze andere twee kinderen zijn al 12 en 14 inmiddels. Dat maakt het natuurlijk extra speciaal om het allemaal nog een keer mee te mogen maken. Ook voor de kinderen is het heel bijzonder om het mee te maken.

Goed nieuws dus ook voor jullie!

 

Vanaf nu zal de site ook nog eens worden aangevuld met heel veel informatie over gezond eten voor, tijdens en na je zwangerschap én uiteraard over babyvoeding en alles wat daarbij hoort. Ik stort me volop in alle beschikbare informatie en deel uiteraard heel graag mijn ideeën, bevindingen, tips en informatie met jullie.

Ik ben onlangs al een studie orthomoleculaire voeding voor kinderen begonnen, welke ook voor, tijdens en na de zwangerschap behandelt, dus alles valt zo mooi op zijn plek ;-) 

Wil je niets missen van alles wat komen gaat? Schrijf je dan HIER in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook meteen helemaal gratis het e-book over suiker (met superleuke traktatietips!). 

 

 

Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...