Snel recept voor het weekend: Glutenvrije pasta salade met little gem

pastasalade 200pxHeerlijk als het eten snel klaar is, gezond is én ook nog een super makkelijk te maken! Daarom een echt comfort food recept: Glutenvrije pasta salade met little gem
Wat heb je nodig: (4 personen inclusief pubers)
 
400 gr volkoren rijstpasta
2 kropjes little gem
1 pakje spekreepjes
1 doosje champignons
1 kleine courgette
200 gr verse zachte geitenkaas
½ tl paprikapoeder
1 teen knoflook
peper, zout
Hoe maak je het? 

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

Bak de spekreepjes knapperig met daarbij de knoflook, voeg dan de courgette toe. Laat deze gaar worden. Voeg als laatste de champignons toe. Bak deze nog 5 minuutjes mee. Breng de groenten eventueel nog wat op smaak met peper, zout en het beetje paprikapoeder. 
 
Snijd de little gem in kleine reepjes. Giet de pasta af en spoel flink af onder koud water, zodat de pasta lauw wordt. Neem een grote salade kom en doe alles bij elkaar in de kom. Meng het goed door elkaar en roer dan als laatste de zachte geitenkaas erdoor tot deze helemaal is gesmolten. 
 
Wat over is kan je de volgende dag ook koud nog heerlijk eten of kan prima in de gezonde broodtrommel mee! 
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...