Verwarmend appeltaartontbijtje

Wat heb je nodig? 
1 kopje havermelk
¾ kopje havermout
½ kleine appel
1 el rozijnen
1 el kokosolie extra vierge
1 tl kaneel
Hoe maak je het? 
Kook de havermout volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijdt de appel in kleine stukjes en verwarm deze en de rozijnen even mee in de havermout. Doe de kokosolie in een kommetje, dan de havermout erbij. De kokosolie smelt nu zachtjes. Als laatste wat kaneel erover strooien.

Door de geurige kaneel, de appel en de rozijnen is het net of je een puntje appeltaart eet, maar dan zonder suiker of gluten! 


Ben jij op zoek naar meer ontbijtideetjes? Download dan hier eenvoudig het e-book: Kinderen kunnen prima anders ontbijten

Een leuke variant op dit ontbijtje is een tussendoortje dat we bedacht hebben, een soort appeltaarttussendoortje. Je vind het in e-book "Kinderen kunnen prima andere tussendoortjes eten". 

 

 

Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...