pompoenblokjes, superlekker alternatief voor aardappel

Wat heb je nodig?
1 pompoen 
italiaanse kruiden
gemalen keltisch zeezout of himalayazout
4 el olijfolie extra vierge  
Hoe maak je het?
Verwarm eerst de oven voor op 220 graden. Schil de pompoen, verwijder de pitten en draden en snijdt het vruchtvlees in blokjes. Doe de blokjes in een zak, bv een pedaalemmerzakje en doe hier de olie, de kruiden en zout naar smaak bij. Doe de zak dicht en schudt dit goed doorelkaar zodat alles over de blokjes wordt verdeeld. Leg dan een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel de pompoenblokjes hierover. Laat ze in de hete oven langzaam gaar worden. Als ze een beetje zacht geworden zijn, zijn ze klaar. 
 
Kijk voor meer heerlijke recepten hier!
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...