Gouden pizza tip! Dit is de lekkerste glutenvrije pizzabodem ooit!

 

Eindelijk hebben we een echt lekkere glutenvrije pizza gemaakt! 

We hebben wel eens geexperimenteerd met een pizzabodem van amandelmeel, of een pizzabodem van havermoutdeeg. Ook zag ik laatst een pizzabodem van bloemkool voorbij komen. Allemaal echt best lekker, maar het lijkt niet echt op pizzadeeg.

Wij willen graag een pizzabodem die knapperige randjes heeft en die in elk geval de illusie geeft van een echte pizzabodem.

Wat denk je, we hebben de perfecte vervanging gevonden! En helemaal geen gedoe, gewoon een zak mix waaraan je eenvoudig water en wat olie toevoegt. Hoe simpel wil je het hebben!

 

Je kunt uit één zak twee flinke ronde pizzabodems maken. Voor ons was het genoeg voor z’n vieren (en ik heb twee bunkerende pubers). Als je het deeg hebt gemaakt bak je eerst de bodems even in de oven voordat je ze belegt. Hoe langer je ze bakt, hoe knapperiger je bodem wordt.

TIP: Bak beide zijden van je pizzabodem even van tevoren, ipv één kant.

Wil jij deze pizzamix ook bestellen? Klik dan hier voor deze superlekkere glutenvrije pizzamix.

Hier lees je meer over het bestellen via iherb. Hoe het werkt en waar je op moet letten. Ze hebben namelijk niet alleen pizzabodems... ik bestel er echt vanalles! 

 

Eet smakelijk! 

 

 

Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...