LunchBots broodtrommel en Klean Kanteen RVS drinkbeker: een ijzersterk lunch duo!

Op www.greenjump.nl vind je meer dan 2000 groene producten voor jou en je kinderen. Waaronder een keur aan te gekke broodtrommels en RVS drinkflessen. Helemaal leuk dus dat ik een mooie Lunch Bots lunchtrommel en een prachtige Klean Kanteen drinkbeker mocht uitproberen. Of eigenlijk mochten de kids ze uitproberen natuurlijk.
 
Direct toen het pakketje werd bezorgd werd de beker door mijn dochter ingepikt “die is van mij!!!”… nou dat was duidelijk, die viel al in de smaak nog voordat ie was uitgeprobeerd. 
LunchBots RVS trommel
De trommel van Lunchbots daar ging ik mee aan de slag, want ik was bezig met het e-book over lunches op school en kon deze trommel daar mooi bij gebruiken. De trommel ziet er prachtig uit doordat hij helemaal van RVS is. Dat oogt al heel stoer en degelijk en dat is ie ook.  
De versie die ik heb is er eentje met drie vakjes. Handig die aparte vakjes, zo kun je lekker verschillende dingetjes en heerlijke tussendoortjes mee geven zonder dat ze tegen elkaar aan plakken.Er zijn verschillende versies met verschillende aantallen en vormen vakjes verkrijgbaar, dus keuze genoeg. 
De trommel sluit prima af en zit goed en stevig dicht. Helemaal lekvrij is hij niet, maar je kunt er rustig stukjes fruit in doen. 
Voor de grote middelbare school eter, oftewel puber, heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen deze lunchtrommel. Mijn zoon fietst ook nog eens 11 km van en naar school, dus die heeft echt wat meer nodig. Hij neemt naast deze trommel gevuld met allerlei lekkers gewoon vaak nog wat stevig belegde dubbele rijstwafels mee, steevast een appel (of twee) en een smoothie.
Klean Kanteen RVS drinkbeker
De Klean Kanteen drinkbeker van RVS is prettige beker. Waarom RVS? Omdat dit een mooie, praktische en bovenal BPA-vrije drinkbekeroplossing is (In dit artikel vind je meer info over BPA en wat daar slecht aan is). De beker die wij getest hebben heeft een mooi formaatje voor mee naar school als ze nog op de basisschool zitten. Deze is namelijk 355 ml. Voor een hele dag op de middelbare school is een groter formaat praktischer, zoals de 800 ml of zelfs de 1200 ml. Ze zijn ook verkrijgbaar met een handige drinktuit en zelfs als echte tuitbeker voor de allerkleinsten.
 
De kleine beker van 355 ml is ook super geschikt om een smoothie in mee te nemen! Mijn oudste neemt dus vaak naast een grote RVS fles met water, deze kleine RVS fles mee met daarin een smoothie. Het voordeel van het meenemen van een smoothie in de RVS fles is dat de fles niet naar de inhoud zal gaan ruiken of zal verkleuren door de inhoud. Kleine tip: ik doe vaak in de smoothie een ijsblokje dat ik gemaakt heb van ingevroren groentesapjes. Zo blijft de smoothie een aantal uren goed en wordt ie niet waterig, wat wel gebeurt als je er een gewoon ijsblokje in doet. 
 
Wat zit er in de trommel op de foto?

In het bovenste langwerpige vakje zit een omelet van 2 eieren. Opgerold en in stukjes gesneden. Het vakje linksonder zit een zoete aardappelsalade, het recept daarvan vind je hier. Het vakje rechtsonder spreekt voor zich; een avocado, voorgesneden in stukjes met een handig prikkertje erbij. Een lepeltje voor de aardappelsalade heb ik in het langwerpige vakje gestopt. Zomaar een voorbeeld van hoe een gezonde lunch zonder brood eruit kan zien. 

Fan!
Al met al zijn wij dus fan van deze mooie lunchattributen! Ze zorgen ervoor dat we onze gezonde leefstijl gewoon lekker mee naar school of werk kunnen nemen. Top dus! 
 

 

Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...