De Oerspronkelijke keuken van Yvonne van Stigt

Er is weer een boek dat ik echt even onder jullie aandacht wil brengen: De Oerspronkelijke Keuken van Yvonne van Stigt. Een prachtig kookboek dat vol staat met heerlijke recepten voor oervoeding. 
Je vindt er recepten voor ontbijt lunch en diner, gesorteerd in een praktische indeling op: milde oervoeding, basis oervoeding, koolhydraatbeperkte oervoeding en vegetarische oervoeding. Dus echt voor ieder wat wils. 
 
Het boek sluit prachtig aan bij haar boek Oerslank, waarin wordt ingegaan op de vraag waarom de één wel slank is en de ander niet. Overigens ook echt een aanrader om te lezen! 
Heerlijke recepten
In de Oerspronkelijke Keuken vind je in totaal meer dan 120 recepten die stuk voor stuk glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij zijn. Wij vonden vooral de groentenkoekjes met prei erg lekker, de groentenpakketjes met kalkoen, spinazie en champignonsaus en de rösti van vergeten groenten met zalm. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van flensjestaart met geitenroomkaas, zalm en rucola? Of een brownie met warme mangosaus? Die gaan we hier zeker ook nog proberen! 
Meer verdieping?
Achter in het boek vind je deel 2, de verdieping. Hierin legt Yvonne meer uit over bijvoorbeeld de evolutie, de invloed van stress op je lichaam, beweging en de achtergronden van oervoeding. 
Al met al zeker een boek waarmee je alle kanten uit kunt, geschikt voor iedereen, omdat juist de nadruk ligt op het feit dat we allemaal anders zijn en dus ook niet allemaal even fijn functioneren op dezelfde voeding. Door de verdieping in de tweede helft van het boek kun je goed uitvinden wat nou eigenlijk precies bij jou past en daar vervolgens de recepten bij zoeken. Ideaal dus!
 
Klik hier om het boek te bestellen. 
 
 
 
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...