Nude food movers, de perfecte lunchtrommel

nudefoodmovers 200pxLunch meenemen is soms best een uitdaging. Zeker als je geen brood eet en je toch elke dag een voedzame lunch mee wilt hebben. Onze lunch bestaat namelijk nooit gewoon uit een paar sneetjes brood, maar uit veel verschillende dingen. Groenten, fruit, tussendoortjes, notenmix, wraps, muffins of een alternatief broodje. Als je dat allemaal bij elkaar stopt in één vak, is dat niet echt lekker. 
Waar moet de ideale broodtrommel aan voldoen?

De voorwaarde voor een goede lunchtrommel is dus dat ie meerdere vakken heeft. Nu heb ik al vaker lunchtrommels gevonden die daaraan voldoen. Echter, mijn kinderen worden groter en geloof me, pubers eten véél, heel véél… En in de trommels die wij al hadden past dat allemaal niet. Allemaal losse bakjes mee nemen werkt ook niet. Het puberbrein vergeet er dan gewoon een paar te openen en komt er dan thuis achter dat ie nog meer eten mee had. Niet handig dus.

Ik zocht dus een grote trommel, met veel vakken die er ook nog eens leuk genoeg uitziet, want ook dat vinden kinderen belangrijk natuurlijk, zeker op school. 
Nude food movers
Ik stuitte op de site van lunchtassen.nl en vond daar de Nude Food Movers. De naam alleen al is geweldig, maar de trommels zijn helemaal geweldig. Inmiddels hebben we de lunchtrommels al uitgebreid geprobeerd en ik kan alleen maar zeggen hoe geweldig ze zijn. Al toen ze binnenkwamen waren beide kids hier dolenthousiast, een knalroze voor mijn dochter met bijpassende knalroze “skin”. Vond ze top natuurlijk. Die skin is een tasje waar je trommel precies in past en die je lunch lekker koel en fris houdt. Zeker in de zomer lekker praktisch. 
De grootste trommel is echt ruim. Met een groot middenvak waar ook nog een verdeler in zit, zodat alles fijn op zijn plaats blijft, een ruim zijvak en nóg een zijvak waar twee kleinere bakjes in passen. Zo kun je dus lekker veel verschillende dingen meenemen. 
Een maatje kleiner heb je hetzelfde middenstuk en het zijvak met de bakjes, ook al heel geschikt dus om meerdere dingen mee te nemen. Je kunt er ook voor kiezen de bakjes er uit te laten, voor als je iets groters in het zijvak wilt stoppen. Je past gewoon je trommel aan, aan de lunch die je mee hebt.
Zoveel eten, zoveel bakjes
Nude Food Movers heeft een enorm assortiment handige opbergers. Niet alleen lunchtrommels, maar ook een yoghurtbakje, muffin mover, wrapbox en fruitbakje met vork. Ook handig is het bakje met de koude deksel, deze deksel leg je de avond van tevoren in de vriezer en de volgende dag sluit je je bakje er mee af, zodat de inhoud lekker koel en vers blijft. Ideaal voor fruit of salade.
Alle bakjes en trommels zijn van BPA-vrij plastic en vrij van weekmakers. Door de vele vakjes en bakjes kun je je lunch meenemen zonder dat je verpakking nodig hebt zoals zakjes of aluminiumfolie en is het dus naast een toffe lunch oplossing ook nog eens milieuvriendelijk. 
AKTIE!
Natuurlijk is er een superleuke aktie voor jullie! Als je een like geeft op de Facebook pagina van lunchtassen.nl, dan krijg je met de code ANDERSETEN2015 een korting van 15% op je bestelling (m.u.v. aktieartikelen). Op de site (www.lunchtassen.nl) vindt je trouwens ook nog een paar filmpjes waarin je de trommels kunt bekijken. 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...