Vitamines en supplementen bestellen in Amerika, is dat echt wel goedkoper?

iherb 200pxExtra kosten aan de deur betalen?
Al vaker heb ik verteld dat ik mijn supplementen en vitamines en ook nog een heleboel andere dingen bij iherb bestel in Amerika. Toen ik daarmee begon een paar jaar geleden was het spotgoedkoop. Ook hoefde ik toen nog nooit douanekosten aan de deur extra af te rekenen. Nu is dat af en toe wel het geval. 
Soms heb je mazzel, soms niet en moet je bij betalen. Loont het dan nog wel de moeite? Jazeker!
Als je goed kijkt naar wat je in Nederland betaald en wat je in Amerika betaald dan zul je zien dat sommige supplementen echt enorm veel goedkoper zijn daar. Het loont enorm de moeite als je voor supplementen kiest waarbij het verschil erg groot is. 
Voorbeeldje
Ik heb een voorbeeldje voor je gemaakt waarbij je toch bijzonder veel bespaart, zelfs als je aan de deur nog extra douanekosten moet betalen. 
Stel dat je de volgende basis supplementen zou bestellen:
 
Magnesium Citraat 100 caps, van Life Extension
Prijs in NL € 11,50
Prijs bij Iherb € 6,14
Je bespaart: € 5,36
 
Vitamine D druppels, 1000 ie per druppel, 1071 porties, van NOW
Prijs in NL € 19,95
Prijs bij Iherb € 7,62
Je bespaart: € 12,33
 
Vitamine C, 1000 mg, 60 caps, Life Extension (dit merk bevat geen magnesium stearate, wat veel beter is)
Prijs in NL € 10,95
Prijs bij Iherb € 6,82
Je bespaart: € 4,13
 
Multivitamine Omnium van Solgar, 180 tabletten (een van de beste multi’s)
Prijs in NL € 176,95
Prijs bij Iherb € 69,03
Je bespaart: € 107,92
Even rekenen:
Totaal zou je voor deze set supplementen in Nederland kwijt zijn: € 219,35, bij Iherb is dat € 89,61. Dat scheelt nogal. Daar komt nog wel € 7,27 verzendkosten bij (kies altijd voor DHL Express). 
In elk geval betaal je dus € 96,88. Met een beetje mazzel blijft het daarbij. Anders betaal je aan de deur nog wat extra douanekosten. Een vriendin van mij heeft uitgerekend dat dit neerkomt op ongeveer € 5,- per € 20,- die je besteld, dus zouden daar in dit geval nog tussen de 20,- en 25,- euro bij komen. 
In het slechtste geval ben je dus in totaal met je bestelling bij Iherb 121,88 kwijt en kost exact hetzelfde je in Nederland 5 219,35. Een besparing van € 97,47. Dat vind ik echt wel de moeite! 
Conclusie
Als je goed kijkt wat je besteld kun je bij Iherb dus toch nog steeds enorm veel besparen! 
TIP! Je krijgt een extra korting van $ 10,- dollar op deze bestelling als je kortingscode WOF857 gebruikt! Meteen naar dit winkelmandje op Iherb? Je vindt het hier. 
 
Bestel jij al bij Iherb? Wat is jouw favoriet? Deel het hieronder met ons!  
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...