Boxbites: gezonde tussendoortjes thuis bezorgd!

boxbitesAltijd leuk! 
Wij mochten een setje van Boxbites proberen! 
Boxbites is een box met gezonde tussendoortjes die bij je thuis wordt bezorgd, door de brievenbus. 
 
Alle boxbites tussendoortjes zijn helemaal natuurlijk, minimaal bewerkt en glutenvrij. Het enige wat je hoeft te doen is online je keuze doorgeven hoe vaak je de Boxbites wilt ontvangen en je ontvangt je gezonde snacks thuis in de brievenbus.
 
Makkelijk is het dus sowieso!
 
Wij kregen een proefpakketje en de kids graaiden al snel bij elkaar wat zij het lekkerst vonden om mee naar school te nemen, het doet het dus zeker goed bij je kids zo’n gezond graaipakketje. 
 
Wat mij vooral opviel was dat er ook dingen tussen zitten die wij zelf al heel gemakkelijk zo in de trommel gooien om mee te nemen. Drie dadels in een verpakking bijvoorbeeld, dat vind ik zelf net zo makkelijk om gewoon zo los even te pakken. Hetzelfde geldt voor de zakjes rozijntjes of nootjes met rozijntjes. Hier staat standaard een grote pot met noten, rozijnen en kokos op het aanrecht dus voor ons biedt het geen extra gemak als dit in een zakje bezorgt wordt. 
 
Wel heel lekker zijn de gezonde repen en dat vonden de kids hier duidelijk ook, die waren als eerste weg. Ik moest moeite doen om er zelf nog gauw eentje te pakken te krijgen. Erg lekker en smaakvol en zeker een lekkere afwisseling als tussendoortje. 
 
Al met al dus zeker voor de kids een feestje als zo’n hele doos gezonde tussendoortjes op de mat valt en gemakkelijk is het zeker!
 
Proberen? Kijk even op www.boxbites.nl, en vraag een proefpakket aan.
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...