Supertip voor alle mama's die hun hormonen in balans willen hebben: Hormoonbalans voor vrouwen

Hormoonbalansvv 200pxHormoonbalans, op het eerste gezicht lijkt het even niets met eten te maken te hebben, maar niets is minder waar. 
 
Dit boek “Hormoonbalans voor vrouwen” van Ralph Moorman en Barbara Havenith is een waanzinnig praktische gids voor elke vrouw (mama, geen mama of mama to-be) om je hormonen in balans te krijgen en te houden en daarbij speelt leefstijl en dus ook voeding een belangrijke rol!
 
Hormonen hebben grote invloed op het leven van elke vrouw. Bij een disbalans kunnen er dan ook tal van klachten ontstaan. Vaak tobben vrouwen al langere tijd met die klachten, weten niet wat ze er (zelf) aan kunnen doen en hebben zo (vaak onnodig!) last van typische vrouwenklachten. 
 
In dit boek komen maar liefst 39 vrouwenklachten uitgebreid aan bod, met daarbij praktische tips wat je er zelf aan kunt doen. 
Het boek besteedt uitgebreid aandacht aan de invloed van je eigen levensstijl op deze klachten, met voedingstips, tips voor bewegen en trainen, tips om stress te verminderen en tips voor een goede nachtrust.
 
Vrouwenklachten ontstaan doordat het samenspel van hormonen onderling is ontregelt, dus lang niet alleen de vrouwelijke hormonen spelen hierbij een rol.
 
Tips om de afzonderlijke hormonen in balans te krijgen ontbreken dan ook niet. Zoals de geslachtshormonen, bijnierhormonen, schildklierhormonen en het hormoon insuline. 
 
Daarnaast geeft het boek een heldere kijk op de pil, de mammografie en het gebruik van voedingssupplementen én natuurlijk een aantal mooie succesverhalen van vrouwen die hun klachten overwonnen hebben. 
 
Ik zeg: dit boek mag niet ontbreken in de boekenkast van elke vrouw! 
 
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...