Gezonde chocoladeletter?

chocolettersPuurMieke
Afgelopen zondag zag ik Mieke van PuurMieke op de terugkomdag voor hormoonfactortrainers. Zij was daar aanwezig met een stand vol met fantastische producten. Ik wilde graag een goede waterfles voor mijn man en nam ook meteen een blik overheerlijke kokosroom mee (die kun je als slagroom kloppen, jammie jammie!). 
 
Gezonde chocoladeletter
Van Mieke mocht ik twee chocoladeletters testen. Nou dat hoef je natuurlijk maar één keer te zeggen, dat doen we hier thuis bijzonder graag! Nog dezelfde avond hadden de pubers hier al beiden een letter te pakken. 
De Magic chocoladeletters zijn de eerste 100% allergeenvrije chocoladeletters op de markt, gemaakt van 100% biologische cacao en echte volle Belgische chocolade. 
Lactosevrij, glutenvrij, melkvrij en notenvrij. Gezoet met kokosbloesemsuiker. En ach, zeg nou zelf, een klein beetje suiker moet kunnen zo met Sinterklaas toch? 
 
Even wennen, maar wat een volle smaak!
Ik had een pure en een melk variant. Natuurlijk hebben we allemaal even geproefd. De kinderen moesten even wennen aan de smaak, het smaakt wel anders vonden ze. En dat is ook zo, de smaak is veel voller, je proeft meer cacao en de zoete smaak van kokosbloesemsuiker is anders dan de suiker die in reguliere letters zit. Dus dat proef je. 
Maar ze zijn zeker lekker!
De voorkeur van de kinderen ging wel duidelijk uit naar de melkvariant. De pure smaakt ook echt aardig puur, ik hou daar van, mijn man ook, maar de pubers hebben het toch liever wat milder en kiezen duidelijk voor de lichte letter.
 
Gezondigen
Al met al echt een mooi product. Een hele goede keuze bij allergieën, maar ook een letter die past bij de gezonde leefstijl als je toch eens wilt "gezondigen".
 
NIEUWSGIERIG? 
Bestel jouw gezonde chocoladeletter HIER
 
 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...