Bestel je supplementen, kokosolie, huidverzorging en make-up super goedkoop!

 
Ik ben ontzettend enthousiast over de Amerikaanse site iherb.com. Ik bestel er van alles. Het is stukken goedkoper dan wanneer je hetzelfde in Nederland besteld en ze hebben er werkelijk van alles!
Wat ik er zoal bestel? 
Kokosolie
De échte, dus de extra virgine kokosolie die naar kokos ruikt en smaakt. De voordelen van deze kokosolie zijn eindeloos. Ik ben er een groot fan van, maar ook een groot verbruiker. In Nederland is deze kokosolie niet goedkoop. Je betaalt er voor een pot van 1,4 liter zo’n € 30,- voor. 
Ik bestel bij Iherb een pot van deze zelfde kokosolie voor maar € 16,54! Tel uit je winst! Je vind 'm hier.
Vitamine D druppels
Vitamine D bestel ik altijd in druppelvorm, scheelt weer capsule slikken. Zeker voor kinderen is dat vaak prettiger. Deze druppels van Now bevatten per druppel 1000 iu vitamine D en een flesje kost omgerekend € 4,58. Vitamine D in druppelvorm in dezelfde dosering zag ik in Nederland voor maar liefst € 21,15!!! Ongelooflijk toch? Je vind ze hier.
Multivitamine
De Omnium van Solgar is echt de Rolls Royce onder de multivitaminen. Alleen kost hij je wel een rib uit je lijf. Je betaald in Nederland voor een pot van 60 stuks maar liefst € 64,25. Deze is bij iherb te koop voor € 19,26. Need I say more??? Je vind deze multi hier.
Tandpasta
Ik wil geen rommel in mijn tandpasta, geen fluoride en geen sodium laureth sulfaat. Waarom dat lees je hier. In Nederland kun je ook rommelvrije tandpasta kopen, maar ze zijn niet goedkoop. Met zijn vieren zijn we hier zo door een tube heen. Ik heb even voor je gezocht en een rommelvrije tandpasta van bijvoorbeeld Urtekram, een tube van 75 ml, kost hier € 3,95. De tandpasta die ik altijd bestel is ook in Nederland te koop, het is een tube van 181 gram en kost hier € 5,95. Ik koop hem bij iherb voor omgerekend € 2,75!!! Het is een supergrote tube, meer dan 2x keer zo groot als de gemiddelde Nederlandse tandpastatube en de smaak is ook nog heerlijk zacht voor de kids. Je vind 'm hier.
Organic douchegel 
Ook douchegel wil ik zonder rommel. Van Avalon Organics is er echt heerlijke douchegel zonder enge dingen erin. In Nederland hebben ze alleen de kleine verpakking, 355 ml voor € 14,99. Ik bestel in Amerika de grote broer van deze fles, namelijk 948 ml met een handig pompje erop voor € 11,63! Deze douchegel vind je hier.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, naast bovenstaande hebben ze er alle supplementen die je maar verzinnen kunt en stuk voor stuk echt ontzettend veel goedkoper. Maar ook bestel ik er deodorant, lippenstift, mascara, dagcrème, crèmespoeling, scheergel en scrubcrème, allemaal zonder rommel.
 
Of wat dacht je van kokosmeel, kelp noodles of glutenvrije pasta’s? Je kunt het gewoon zo gek niet bedenken of ze hebben het, ik ben niet voor niets een groot fan!

Ik krijg vaak de vraag of je dan aan de deur geen extra douanekosten hoeft te betalen. Als je onderstaande tips op volgt, dan heb je daar het minste risico op. Ik kan natuurlijk niks beloven, maar het gaat bij mij al bijna 3 jaar prima. 
  1. Zorg dat je in totaal niet voor meer dan € 150,- besteld in één keer
  2. Houd het gewicht in de gaten, ik weet niet precies hoe de grens ligt, maar hoe zwaarder je bestelling, hoe groter de kans dat je moet bij betalen aan de deur. Combineer dus zware dingen met wat lichtere dingen en verdeel je zwaardere producten liever over meer bestellingen
  3. Kies altijd voor bezorgen met DHL Express-International van $ 8,00
  4. Zorg dat je de verzendkosten ook ten volle benut, kijk dus steeds of er nog iets bij kan zonder dat de verzendkosten hoger worden
  5. Heb je geen creditcard kijk dan eens op 3v card, super handig!

Het kan dus altijd gebeuren dat je toch een keertje douanekosten moet betalen, dat zijn extra kosten die je betaald bij aflevering aan de DHL bezorger. In bijna 3 jaar tijd is het mij nu 2x gebeurd. Toch kan het ook vaker gebeuren. Uiteindelijk ben je, ondanks deze kosten, toch vaak nog steeds goedkoper uit dan in Nederland, zeker als je bedenkt dat je nooit elke keer deze douanekosten hoeft te betalen.

Extra korting voor jou!!!
Bestel je voor de eerste keer dan krijg je korting! Gebruik kortingscode WOF857, dan krijg je, afhankelijk van het bedrag dat je besteed, 5 tot 10 dollar korting! Dat is helemaal leuk shoppen! 
 
 
Pin It

Wij maken gebruik van cookies om de website te verbeteren en integratie met social media mogelijk te maken. Ook maken wij gebruik van Google Analytics Meer...